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Isolation and Characterization of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCGB159 having Antibacterial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB 320 having Biogenic Amine Non-Producing and Potential Probiotic Activity Isolated from Deonjang, a Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Potential probiotic strain Bacillus amyloliquefaciens SCGB1 ameliorates inflammation in DSS-induced colitis mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comprehensive Analysis of Pathogenic Genes in Foodborne Bacteria Isolated from Clinical Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Bacillus amyloliquefaciens SCGB 1 발효 청국장 추출물에 의한 항염증 활성 및 염증성 질환 억제 효과
한국식품영양과학회지
2020 .07
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
A Potential Marine Natural Antimicrobial Agent against Pathogenic Bacteria of Human Skin
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of different Bacillus licheniformis and Bacillus subtilis ratios on nutrient digestibility, fecal microflora, and gas emissions of growing pigs
한국축산학회지
2022 .03
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Antimicrobial Activity of Probiotics against Several Infant Pathogens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-inflammatory Effect of The Extract of Chungkukjang Fermented with Bacillus amyloliquefaciens SCGB-1 in in vitro and in vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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