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Free Radical Scavenging Activity of Multiple Plants Extract 21
한국생명과학회 학술발표회
2001 .01
한국 약식동원 식물자원의 항산화 활성 비교
한국지역사회생활과학회지
2004 .12
Anti-inflammatory Compounds from Medicinal Plants
한국미생물학회 학술대회논문집
2010 .05
In vitro biological evaluation of 100 selected methanol extracts from the traditional medicinal plants of Asia
Nutrition Research and Practice
2014 .04
In vitro biological evaluation of 100 selected methanol extracts from the traditional medicinal plants of Asia
Nutrition Research and Practice
2014 .04
생약재를 이용한 음료의 개발 및 기능성 평가
한국영양학회지
2004 .06
소청룡탕 한약 농축분말을 첨가한 초콜릿의 제조 및 산화방지 특성
한국식품조리과학회지
2005 .01
Antioxidant Activities of Red Algae from Jeju Island
Algae
2006 .01
Effect of Garlic and Medicinal Plants Composites on the Liver Function and Lipid Metabolism in Alcohol Administered Rats for Long-term
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
Effect of Garlic and Medicinal Plants Composites on the Liver Function and Lipid Metabolism in Alcohol Administered Rats for Short-term
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
ANTIOXIDATIVE AND FREE RADICAL SCAVENGING ACTIVITIES OF SELECTED HERBS
한국식품조리과학회 학술대회지
2005 .01
Antioxidant Polyphenols from the Medicinal Fungi Inonotus and Phellinus
한국미생물학회 학술대회논문집
2009 .05
Analysis and antioxidant activity of volatile constituents isolated from plants
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
Immunostimulation Effects of Medicinal Herb and Quality Characteristics of Bread Added Medicinal Herbal Extract
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
Trade, folk medicinal uses and conservation status of medicinal plants : A case study of Hindu Kush mountain region of Swat, Pakistan
한국생명과학회 심포지움
2006 .09
Mushrooms Collected from Deogyu Mountain, Muju, Korea and Their Antioxidant Activity
Mycobiology
2012 .01
홍삼 추출물을 첨가한 요구르트의 항산화능
한국식품조리과학회지
2008 .01
마늘과 한약재 복합물의 항산화 활성 및 고콜레스테롤 급이 흰쥐의 간장 지질 함량에 미치는 영향
생명과학회지
2009 .12
Total antioxidant capacity of the Korean diet
Nutrition Research and Practice
2014 .04
Total antioxidant capacity of the Korean diet
Nutrition Research and Practice
2014 .04
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