지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
말고기의 육질 등급에 따른 부위별 일반성분, 이화학적 특성 및 지방산 성분 비교
한국축산학회지
2013 .01
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
[P8-294] Correlation between meat color and L-carnitine content in livestock meats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Pressure Induced Structural Changes of Proteins Affecting the Ice Nucleation Temperature of Pork Loins
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
미생물제제의 첨가 급여가 돼지와 육계의 성장 및 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
해동방법 및 저장기간이 오리고기의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
육류 신선도 판별을 위한 휴대용 전자코 시스템 설계 및 성능 평가 Ⅱ : 돈육의 미생물 총균수 예측을 통한 전자코 시스템 성능 검증
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .12
국내 유통 식육 및 식육가공품에서 축종감별을 위한 PCR 및 ELISA 검사법 검증
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Effects of Non-meat Protein Binders and Acidification on the Efficiency of Cold-Set Pork Restructuring by High Pressure
한국축산식품학회지
2012 .01
0