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인삼분말 및 증류액의 혼합첨가가 돈가스의 지방산화, 관능특성 및 향미성분에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
인삼사포닌이 첨가된 돈가스 제품의 이화학적 및 관능적 특성
한국축산학회지
2003 .01
브레딩시 밀 식이섬유 첨가가 돈육 등심 돈가스 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
Shelf Life Determination of Precooked Frozen Pork Cutlets
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Determination of Shelf Life Model of Pork Cutlet and Pork Lard during Accelerated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
가공조건이 Pork Cutlet의 물리적 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
인삼사포닌 성분이 첨가된 돈육불고기제품의 이화학적 및 관능적 특성
한국축산식품학회지
2002 .01
The Effects of Stocking Density in Transit on Blood Profile and Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Preferences and Consumption Patterns of Consumer to Develop Processed Pork Products for Export
한국축산식품학회지
2012 .01
Quality and Storage Properties of Cutlet Sauce Prepared with Salt Replacement after Sodium Reduction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
전자기장 급속냉동기법을 활용한 일본수출용 조리완제 돈가스 개발
축산식품과학과 산업
2014 .01
쌀된장 분말을 첨가한 돈가스 소스의 품질특성
Food Science and Preservation
2006 .08
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
삶은 돼지고기 등심육의 보수력과 기호성 향상을 위한 인산염 첨가 효과
한국축산식품학회지
2002 .01
[P10-104] Effect of Herb Distillate on the Hepatic Xanthine Oxidase Activity and Serum Lipid Profiles in Carbon Tetrachloride-Administrated Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Reaction flavor 기술을 이용한 구운 쇠고기향 개발
한국식품과학회지
2003 .12
Processing and quality properties of olive flounder Paralichthys olivaceus cutlet
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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