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Proteins as Potential Indicators to Determine Endpoint Cooking Temperature of Frozen GroundPork Hams as Affected by Addition of Salt and Sodium Tripolyphosphate and Various Cooking Temperatures
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
식염 및 지방을 함유한 분쇄돈육의 이화학적 성상 및 최종가열온도 측정을 위한 근장단백질의 이용
한국축산학회지
2004 .01
Eating Quality Traits of Hanwoo longissimus dorsi Muscle as a Function of End-Point Cooking Temperature
한국축산식품학회지
2016 .01
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식염첨가 유무에 따른 계육의 부위별 가열온도에 따른 이화학적 성상과 근장 단백질 밴드의 변화
한국축산학회지
2007 .01
Determination of cholesterol contents in seafood with different cooking methods in South Korea (2019)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Hyun's Cooking Class
월간 닭고기
2009 .01
Hyun's Cooking Class
월간 닭고기
2009 .01
Effect of Cooking Condition on the Water-Soluble Flavor Precursors in Various Beef Muscles from Hanwoo (Korean Cattle)
한국축산식품학회지
2013 .01
Cooking Hyun's Cooking Class - 매콤달콤 부드러운 궁중식 닭찜
월간 닭고기
2009 .01
Cooking Hyun's Cooking Class - 닭고기 두루치기
월간 닭고기
2009 .01
취반방법이 즉석쌀밥의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1987 .12
공정온도와 상대습도가 소시지 쿠킹시간에 미치는 영향 및 쿠킹시간 예측모델
한국식품과학회지
1990 .06
두류의 Quick Cooking방법 개발과 이것이 제품 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1983 .09
A Comparison of the Essential Amino Acid Content and the Retention Rate by Chicken Part according to Different Cooking Methods
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Temperature on Cooking Rate of Soybean
한국식품과학회지
1986 .10
칼륨계 증해 약품을 이용한 닥나무 인피섬유의 저온 증해 특성 평가
펄프·종이기술
2017 .06
Effect of Cultivars and Cooking Methods on the Trypsin Inhibitor Activities of Potatoes
Food Science and Biotechnology
2008 .02
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