지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
한우고기 연도(軟度) 관리 시스템
축산식품과학과 산업
2012 .01
PREDICTION OF BEEF TENDERNESS USING NEAR-INFRARED REFLECTANCE SPECTRUM ANALYSIS
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
한우고기와 뉴질랜드산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
Effect of Gamma Irradiation on Glycolysis, ATP-Disappearance, and Proteins on Beef
Food Science and Biotechnology
1999 .01
Determination of Point of Sale and Consumption for Hanwoo Beef Based on Quality Grade and Aging Time
Food science of animal resources
2019 .01
한국 소비자 쇠고기 연도 보증을 위한 도축후 도체 처리기술
한국축산학회지
2006 .01
브랜드 한우고기 연도 조사 - 2007 : 육질등급 및 소분할 부위별 전단력 평가
한국축산식품학회지
2008 .01
한우고기 및 호주산 Wagyu 쇠고기 채끝육의 이화학특성과 관능특성
한국축산식품학회지
2009 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
쑥사료 급여가 비육한우의 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
한우고기와 호주산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Comparison of Quality Property and Functionality among Beef Jerky made from Hanwoo, Australian and New Zealand beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
0