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Effects of Temperature and Glycolysis Rate on Tenderness of Hanwoo Beef at 24 h Postmortem
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
브랜드 한우고기 연도 조사 - 2007 : 육질등급 및 소분할 부위별 전단력 평가
한국축산식품학회지
2008 .01
한국 소비자 쇠고기 연도 보증을 위한 도축후 도체 처리기술
한국축산학회지
2006 .01
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
한우고기 연도(軟度) 관리 시스템
축산식품과학과 산업
2012 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
냉장 또는 동결우육에 있어서 저장기간과 재냉장이 연도에 미치는 영향
한국축산식품학회지
1998 .01
감마선 조사가 쇠고기의 연도개선에 미치는 효과
한국식품과학회지
1999 .08
한우고기와 뉴질랜드산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Microbial, Physicochemical, and Sensory Characteristics of Quality Grade 2 Beef Enhanced by Injection of Pineapple Concentrate and Honey
한국축산식품학회지
2017 .01
한우고기 및 호주산 Wagyu 쇠고기 채끝육의 이화학특성과 관능특성
한국축산식품학회지
2009 .01
Using near-infrared reflectance analysis for predicting tenderness of chicken breast fillets
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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