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Hunter L 값에 따른 돈육의 육질 특성 연구
한국축산식품학회지
2001 .01
절식, 스트레스 및 냉각속도가 돼지도체의 사후 대사속도와 등심근의 육질에 미치는 영향
한국축산학회지
2004 .01
키토산 첨가 급여가 돈육의 pH, 전단력, 수분함량 및 육색에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2001 .01
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Proteomics Approach in Meat Science : A Model Study for Hunter L Value and Drip Loss
Food Science and Biotechnology
2004 .04
Slaughter practices of different faiths in different countries
한국축산학회지
2019 .01
돼지의 도살체중이 돈육질에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2003 .01
일본버크셔의 도살체중이 혈액성상과 돈육품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Pre-slaughter stress, animal welfare, and its implication on meat quality
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Irradiation on the Color, Microbiological Quality, and Sensory Attributes of Frozen Ground Beef, Pork, and Chicken after 6 Months at-6℃
Food Science and Biotechnology
2008 .02
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