지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effects of High Pressure and Sodium Nitrite Levels on Cured Color Development and Residual Nitrite Concentration in Pork Homogenates
한국축산식품학회지
2011 .01
육제품의 저장 중 아질산이온 잔류량, TBARS 함량과 육색의 변화
한국축산식품학회지
2007 .01
Color Developing Capacity of Plasma-treated Water as a Source of Nitrite for Meat Curing
한국축산식품학회지
2015 .01
Curing of meat batter by indirect treatment of atmospheric pressure cold plasma
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Application of Gamma Irradiation for the Reduction of Residual Nitrite and Nitrosamine in Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
Changes in the Physico-chemical and Microbial Quality during the Production of Pastırma Cured with Different Levels of Sodium Nitrite
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Fermented Spinach as Sources of Pre-Converted Nitrite on Color Development of Cured Pork Loin
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of High Pressure Treatments and Added Binders on the Physico-Chemical Properties of Restructured Pork Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2005 .01
버어리종 건조방법이 건엽의 품질에 미치는 영향
한국연초학회지
1998 .01
Effect of Swiss Chard (Beta vulgaris var. cicla) as Nitrite Replacement on Color Stability and Shelf-Life of Cooked Pork Patties during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
버어리종 건조방법이 대말림기간에 미치는 영향
한국연초학회지
1994 .01
버어리종 잎담배 건조 환경 개선을 위한 건조실 개발 (I. 건조기간중의 미기상 변화)
한국연초학회지
2007 .01
고온가열처리에 의한 어육성분의 변화
한국식품과학회지
1991 .08
Use of Chicken Meat and Processing Technologies
한국가금학회지
2004 .03
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
0