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Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
시판 식육제품 중 N-Nitrosamine의 생성 제1보. 시판햄 및 소시지 중 N-Nitrosamine의 검출
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Determination of N-Nitrosamines and Nitrite on Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
CO₂ Packaging Combined with Irradiation Decreases Nitrosamine Formation in Pork Sausage
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
食品中의 Nitrosamine에 關한 硏究 : 第1報 일상 식품중의 제2급아민과 亞窒酸鹽의 分布
한국식품과학회지
1973 .09
Irradiation Effects on Kinetics and Nitrosation of Volatile N-Nitrosamine in Different Solvent Systems
Food Science and Biotechnology
2002 .02
육제품의 저장 중 아질산이온 잔류량, TBARS 함량과 육색의 변화
한국축산식품학회지
2007 .01
N - Nitrosamine in Korean Beer
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
마늘 추출물이 Nitrosamine 생성반응에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
2000 .01
가열에 위한 식육 및 식육제품 중 니트로사민이 생성량 변화
한국식품위생안전성학회지
1996 .01
포장방법과 감마선 조사에 의한 소시지의 잔류 아질산염 감소효과
한국식품과학회지
2002 .08
Short Communication of Novel Application of Food Irradiation
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
자리젓 중 N - Nitrosamine 생성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1990 .01
N - Nitrosamine Concentrations in Fish Distributed in a Domestic Market
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .12
시판 식육제품 중 N-Nitrosamine의 생성 제2보. 조리방법이 햄 및 소시지의 N-Nitrosamine 생성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
김치 및 젓갈류의 인공소화시 N-Nitrosamine의 생성
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
The Protective Effect of Curcumin against Nitrosamine-Induced Gastric Oxidative Stress in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
Effects of High Pressure and Sodium Nitrite Levels on Cured Color Development and Residual Nitrite Concentration in Pork Homogenates
한국축산식품학회지
2011 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
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