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Physicochemical Characteristics and Fatty Acid Composition of the Meat from Korean Native Black Pig with Different Slaughter Weight
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
일본버크셔의 도살체중이 혈액성상과 돈육품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Porcine Fatty Acid Synthase Gene Polymorphisms Are Associated with Meat Quality and Fatty Acid Composition
한국축산식품학회지
2011 .01
해동시킨 재래흑돼지육과 개량종 돼지육의 냉장저장중 품질비교
한국축산식품학회지
2007 .01
랜드레이스와 재래돼지육의 지방산과 아미노산 조성 및 관능검사 비교
한국축산식품학회지
2001 .01
재래흑돼지와 개량종 돼지의 도체 및 육질 특성 비교
한국축산식품학회지
2005 .01
Comparison of Fatty Acid Profiles for Subcutaneous Fat and Intramuscular Fat of Korean Native Pigs
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Identification of Korean Native Pork Using Breed-Specific DNA Marker of KIT Gene
한국축산식품학회지
2010 .01
Slaughter practices of different faiths in different countries
한국축산학회지
2019 .01
들국화분말, 생균제 및 Selenium 복합 급여가 비육기 돈육의 육질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
돼지의 도살체중이 돈육질에 미치는 효과
한국축산식품학회지
2003 .01
A Challenging Study to Identify Target Proteins by a Proteomics Approach and Their Validation by Raising Polyclonal Antibody
한국축산식품학회지
2011 .01
Comparison of Blood Metabolites and Enzyme Activities at Different Slaughter Ages of Hanwoo Cattle
한국축산학회지
2012 .01
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