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The effect of Intramuscular fat on Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
재래돼지의 성별에 따른 육질, 영양학적 조성 및 관능특성 비교
한국축산식품학회지
2007 .01
[S16-2] Good Fat-Bad Fat : The Role of Fat Distribution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of Fatty Acids, Amino Acids and Mineral Composition of Korean Native Pigs by Gender
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2016 .01
Consumer Acceptability of Intramuscular Fat
한국축산식품학회지
2016 .01
한우 등심의 위치별 조지방 함량 및 근내지방도 비교
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Effects of Carcass Weight and Back-fat Thickness on Carcass Properties of Korean Native Pigs
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
Comparison on the Crude Fat Contents and Fatty Acid and Phytosterol Composition of Korean Corn Hybrids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of Quality grades and Major Muscles on Intramuscular Fat and Shear Force Value Ratings of Hanwoo
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
The Association between Dietary Fat Pattern and the Risk of Type 2 Diabetes
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
[S8I-2] Technology for Development of Trans Fat Free and Low Saturated Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Porcine Fatty Acid Synthase Gene Polymorphisms Are Associated with Meat Quality and Fatty Acid Composition
한국축산식품학회지
2011 .01
Characteristic of back fat and quality of longissimus dorsi muscle from soft fat pork carcasses
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
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