지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
온도시간 기반의 배추 생육단계 추정
한국농림기상학회지
2015 .01
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
기체교환이론에 의한 배추 잠재모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
Fabrication and field performance test of a tractor-mounted 6-row cabbage collector
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .03
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Detection of Nitrogen Deficiency Symptom in Kimchi Cabbage Seedlings using a Plant Image Measurement System
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Application of Image Analysis for Monitoring Water Stress in Kimchi Cabbage Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
An Economic Method to Identify Kimchi Cabbage (Brassica rapa L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
북한 지역의 기온 자료를 활용한 벼 출수 한계기 및 재배 기간 분석
한국농림기상학회지
2018 .01
Quality Characteristics of Cabbage Kimchi Using a Different Processing of Radish and Pear
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Pallet Unit Load Controlled Atmosphere and Humidity System for Short-term Storage of Kimchi Cabbage and Radish Harvested in Summer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
월동배추의 현장 저장 사례 및 봄 작형 배추와의 생육과 절임 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
고랭지 배추 생산환경 조사분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Investigation of Adequate Harvest Date and Changes in Light-treatment of Ginseng Sprouts in Plant Factories
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
0