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耐鹽性 赤色酵母에 關한 硏究(第2報) : Sporobolomycs屬의 培養條件
미생물학회지
1970 .09
醱酵飼料의 生産에 關한 硏究(1) : 有用酵母菌의 分離同定 및 培養條件
미생물학회지
1971 .03
야생 효모 종류에 따른 알코올 발효 특성
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
Improvement in Sensory Characteristics of Campbell Early Wine by Adding Dual Starters of Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
Feasibility of Bioethanol Production from Cider Waste
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
Statistical Optimization of Culture Medium Biogenic Amines Non-producing Saccharomyces cerevisiae for Manufacturing Mulberry Wine
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
시판 와인 효모에 대한 복숭아주의 발효 특성
동아시아식생활학회지
2010 .08
효모와 초기 당도를 달리하여 개발한 수박 양조주의 기호도에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2008 .08
濁酒醪中의 蛋白質分解酵素에 關한 硏究
미생물학회지
1969 .09
사과주(果實酒)양조(釀造)에 관(關)한 연구(硏究) -저농도주정함유(低濃度酒精含有) 사과주에 관(關)하여-
한국균학회지
1978 .01
Maceration이 과즙(果汁) 및 사과주 양조(釀造)에 미치는 영향
한국균학회지
1977 .01
주류의 풍미 및 품질 향상을 위한 야생 효모의 분리 및 특성분석
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
전통누룩으로부터 막걸리용 효모의 선별 및 최적 배양조건
한국균학회지
2012 .01
Metabolite profiling of wild yeast strains for brewing Makgeolli depending on the strains and the in vitro physiological activities
한국분석과학회 학술대회
2013 .05
Statistical Optimization of Culture medium Biogenic Amines Non-producing Saccharomyces cerevisiae for Manufacturing Rubus coreanus (Black raspberry) Wine
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Screening Wild Yeast Strains for Alcohol Fermentation from Various Fruits
Mycobiology
2011 .01
호텔 식음료 종사자들의 군집 분석에 따른 와인 소비 및 구매 행동 분석
동아시아식생활학회지
2014 .04
Isolation and Characterization of Salt Stress Signaling Components from Yeast Saccharomyces cerevisiae
Journal of Life Science
2001 .04
토종효모를 이용한 복분자 발효주의 바이오제닉아민 함량 및 향기성분 분석
한국식품조리과학회지
2015 .01
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