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안동 지역에서의 외식을 통한 소금 섭취 실태에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1997 .01
각종 식염의 조리효과에 관한 연구
대한가정학회지
1979 .01
한국 고혈압환자의 최적염미에 관한 연구
한국영양학회지
1983 .03
경기도지역 어린이집과 유치원 급식의 소금함량 및 유아 식사준비자의 나트륨 섭취관련 식태도 조사
대한지역사회영양학회지
2013 .10
한국 젊은 성인 여성과 중년 여성의 짠 맛에 대한 기호도와 Na 섭취량 비교연구
한국영양학회지
1992 .02
Salt content of school meals and comparison of perception related to sodium intake in elementary, middle, and high schools
Nutrition Research and Practice
2013 .02
Salt content of school meals and comparison of perception related to sodium intake in elementary, middle, and high schools
Nutrition Research and Practice
2013 .02
Workers intake too much salt from dishes of eating out and food service cafeterias : direct chemical analysis of sodium content
Nutrition Research and Practice
2009 .12
Workers intake too much salt from dishes of eating out and food service cafeterias : direct chemical analysis of sodium content
Nutrition Research and Practice
2009 .12
단기간의 에리스리톨 소금 섭취가 흰쥐의 요 중 전해질 배출에 미치는 영향
Journal of Nutrition and Health
2014 .04
산업체 급식에서 제공되는 식사의 염분 함량에 관한 연구
동아시아식생활학회지
2008 .10
한국인의 나트륨 섭취 급원 음식 및 섭취 양상 : 2008-2009 국민건강영양조사 자료에 근거
대한지역사회영양학회지
2011 .08
Protein Expression Analysis of Halobacillus dabanensis D-8T Subjected to Salt Shock
The Journal of Microbiology
2006 .08
농촌 노인의 맛 감지능 및 맛 기호도와 짠음식 기호도
대한지역사회영양학회지
2013 .06
암염돔 하부 구조에 대한 구조보정 연구
한국지구물리탐사학회 학술대회
2007 .01
Effect of Low Salt Concentrations on Microbial Changes During Kimchi Fermentation Monitored by PCR-DGGE and Their Sensory Acceptance
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
녹차음식에 대한 내용분석연구 : 1990년대 이후의 문헌을 중심으로
한국지역사회생활과학회지
2007 .03
The effect of salt usage behavior on sodium intake and excretion among Korean women
Nutrition Research and Practice
2012 .06
The effect of salt usage behavior on sodium intake and excretion among Korean women
Nutrition Research and Practice
2012 .06
우리나라 주부들의 젓갈에 대한 인식 및 이용 행태에 관한 연구
대한가정학회지
2009 .01
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