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Korean Journal of Agricultural Science
2012 .03
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Partial Oxygen Pressure and Vitamin E Spray on Metmyoglobin Formation on the Surface of Displayed beef
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
유기 한우쇠고기에 대한 구매의향과 지불의사금액 추정
한국유기농업학회지
2008 .01
Estimation of Vitamin B6 Intake and Major Dietary Sources of Vitamin B6 in Elderly Koreans in the Seoul Area
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .03
Effect of Vitamins C and E Co-Supplementation on Serum C-Reactive Protein Level: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Controlled Trials
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
The Effects of Antioxidant Vitamins on Lipid Peroxide Production in Rats
Food Science and Biotechnology
1999 .06
Effect of Carnosine and Phytate on Water-Holding Capacity, Color, and TBA Values in a Dilute Beef Model System
Food Science and Biotechnology
1999 .04
사료 비타민 A 와 E의 계란내 이행에 관한 연구
한국가금학회지
1995 .09
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Effect of Dietary Vitamin A on Plasma Membrane Property and Ultrastructure in Ethanol - administered Rat Liver
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .03
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
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