메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색

논문 기본 정보

자료유형
학술저널
저자정보
박기용 (한국외식산업연구소 선임연구원, 신일·오산전문대)
저널정보
한국관광식음료학회 관광식음료경영연구 관광식음료경영연구 제7권
발행연도
1997.1
수록면
139 - 164 (26page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색

초록· 키워드

오류제보하기
Since the middle of 80's, foodservice industry has steadily developed, as the national income has been increased in correspondence with economic growth. We can figure that the improvement of culture life such as the improvement of culture life such as the conspicuous trend forward nuclear families, increasing double income family and the rate of holding car, has had something close to do with development of foodservice industry in the such economic development. Therefore, this study is to analyze foodservice industry playing an important role in the culture life and the influence of culture life improvement to foodservice industry, directly or indirectly, in accordance with the brilliant economic development in Korea.

목차

등록된 정보가 없습니다.

참고문헌 (0)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0