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Inhibitory Effects of Various Edible Plants and Flavonoids from the Leaves of Cedrela sinensis on Human Immunodeficiency Virus Type 1 Protease
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
시중 유통 과일 및 채소류 29종의 항산화 효과 및 Lp-PLA2 활성 저해 연구
Food Science and Preservation
2009 .08
Protective Effect of Cedrela sinensis Leaves Extract on Aβ (25-35)-Induced Neurotoxicity in Cultured Neurons
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
형광등과 발광다이오드 광원이 ‘곰보배추’의 생육, 엽형 및 항산화능에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2017 .07
왕벚나무 껍질의 에탄올 추출물과 용매 분획물의 항산화활성 비교
한국식품과학회지
2020 .08
Herbicidal Characteristics of Crude Extracts of Cedrela sinensis for a Potential Biocontrol Agent
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2017 .04
[P8-208] Protective Effect of Cedrela sinensis Dichloromethane Fractions against DEN-induced Hepatotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Cedrela sinensis Leaves Suppress Oxidative Stress and Expressions of iNOS and COX-2 via MAPK Signaling Pathways in RAW 264.7 Cells
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .12
The Antioxidant Activity and Tyrosinase Inhibitory Activity of Phloro-tannins in Ecklonia cava
Food Science and Biotechnology
2004 .08
배수조건에 따른 참죽 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
알코올을 처리한 HepG2 세포에서 참죽나무 잎 추출물의세포 보호 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
참죽 분말을 첨가한 매작과의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2013 .11
[P1-11] Evaluation of in vitro antioxidant and radical scavenging capacity of compounds isolated from Corni fructus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Effect of Heating on DPPH Radical Scavenging Activity of Meat Substitute
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .03
흑미 및 곡류 추출물의 항산화 효과
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
염장조건에 따른 오가피 및 참죽 순의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2012 .08
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