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Studies of Gangjung (III)-Study on The Improvement of Decreasing Aroma of Insam(Ginseng) Gangjung and The Development of It`s Substitutional Materials.
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
강정에 관한 연구(I) -인삼이 강정의 지방산화와 기호도에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2000 .01
강정에 관한 연구(II) -수삼이 강정의 지방산화와 기호도에 미치는 영향 -
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
강정의 관능적 특성에 의한 찹쌀의 수침조건 최적화
한국식품과학회지
2009 .08
여름 시금치 대용 New Zealand Spinach의 국내재배와 식성에 관하여
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1981 .03
찹쌀 품종별 강정 제조 특성
한국식품과학회지
2010 .04
Effects of Moisture Contents of Waxy Paddy on the Physical Properties of Dry-Milled Rice Flour in Comparison with Wet-Milled Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Effects of Waxy Rice Flours on Rice Muffins Containing Various Combinations of Nonwaxy/Waxy Rice Flour
Food Science and Biotechnology
1994 .06
찹쌀 가루 용액으로 세척된 청결미의 품질 특성
한국식품과학회지
2001 .08
강정사양이 돼지의 번식능력에 미치는 효과
양돈
1988 .01
다양한 팽화 열처리 방법으로 제조한 강정의 품질 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
물리성의 개선B : 퇴비의 비중에 관한 "키$\cdot$넘버" - 고품질$\cdot$다수확$\cdot$지속적 농업을 위한 다섯 가지의 "키$\cdot$넘버"(III) -
농업기술회보 : 21세기 우리 농업ㆍ농촌ㆍ농민을 선도하는 정보지
2003 .01
Properties of Fractions from Waxy Rice Flour Classified with Particle Size
Food Science and Biotechnology
2001 .02
강정의 상온저장 중 무독화 옻 추출물 첨가에 따른 품질 변화
한국식품영양과학회지
2008 .07
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
강정사양에 의한 배란율과 산자수 향상 효과
양돈
1986 .01
Effects of Tapioca starches on enzymatic rice flour and dough rheology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Physicochemical properties of waxy rice flours prepared from soaked waxy rice grains with different soaking times
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
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