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Effects of Supercritical Carbon Dioxide Treatment on Meat Quality and Sensory Evaluation in Soy Sauce and Hot-pepper Paste Marinated Pork
한국축산식품학회지
2013 .01
Quality Improvement of Pork Loin by Dry Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
Comparison of Drying Yield, Meat Quality, Oxidation Stability and Sensory Properties of Bone-in Shell Loin Cut by Different Dry-aging Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Effects of Pre-cooking Methods on Quality Characteristics of Reheated Marinated Pork Loin
한국축산식품학회지
2018 .01
Improved Oxidative Stability of Enhanced Pork Loins Using Red Perilla Extract
한국축산식품학회지
2017 .01
조리방법에 따른 돼지고기 등심의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2009 .08
유기산과 물 세척이 돈육 등심의 육질 및 표면 대장균 수에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .12
Comparison of Physicochemical Properties between Standard and Sow Pork
한국축산식품학회지
2018 .01
감마선 조사가 돈육 등심의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
1999 .06
Pressure Induced Structural Changes of Proteins Affecting the Ice Nucleation Temperature of Pork Loins
Food science of animal resources
2019 .01
Meat Quality and Storage Characteristics of Pork Loin Marinated in Grape Pomace
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Traditional Sauce Type and Storage Time on Quality Characteristics, Shelf-life and Flavor Compounds of Marinated Pork Cooked by Sous Vide Method
Food science of animal resources
2019 .01
브레딩시 밀 식이섬유 첨가가 돈육 등심 돈가스 품질특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
삶은 돼지고기 등심육의 보수력과 기호성 향상을 위한 인산염 첨가 효과
한국축산식품학회지
2002 .01
국내 순종 돼지의 품종별 등심의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2018 .06
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
제주도 개량 흑돼지 고기의 이화학적 및 관능적 품질 특성
한국축산식품학회지
2004 .01
산지별 돈육 삼겹살과 목심의 품질특성
한국축산식품학회지
2007 .01
Comparison of Three Commercial Collagen Mixtures: Quality Characteristics of Marinated Pork Loin Ham
Food science of animal resources
2019 .01
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