지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Status and Prospects of Food Irradiation Technology in Korea
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
食品照射 實用化에 대한 背景과 展望
한국식품영양과학회지
1985 .03
Application of Irradiation Technology to Preserving and Improving Qualities of Agricultural Products
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
The Wholesomeness Evaluation of Irradiated Foods at National and International Levels
한국식품위생안전성학회지
1987 .01
방사선 조사식품의 검출기법
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Recent Progress of Food Irradiation Researches in Japan with Special Reference to Wholesomeness Aspects and Detection Methods
한국식품위생안전성학회 심포지움
1994 .01
[S11-1] Food Preservation and Hygiene by Irradiation Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Food Irradiation :Past, Present and Future
한국식품위생안전성학회 심포지움
1994 .01
The Safety and Wholesomeness of Irradiated Foods
한국식품위생안전성학회 심포지움
1994 .01
[S11-2] Status Report on Food Irradiation and Its Novel Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
The Survey on Food Additives of Import Food and Domestic Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
기본생계비를 위한 식품비 산정에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1998 .01
Identification of Irradiated Foods by Using DNA, Immunochemical, and Biological Methods
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
[S7-2] The development and current status of food irradiation in China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Consumers’ Perceptions and Attitudes Toward Irradiated Foods
Food Science and Biotechnology
1994 .06
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Is Whole Cereal Grain a Functional Food? What is the Functional Food Concept Trying to Accomplish?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
인터넷 기반의 일상식품의 e-식품교환량(ENECC/E-Food Exchange)과 검색 시스템 개선
대한영양사협회 학술지
2004 .01
한국 식품첨가물 생산 및 사용현황과 국제적 동향
한국식품영양과학회지
1990 .10
A study on synthetic food colors used in foods
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
0