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한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Establishment of pre-harvest residue limit (PHRL) of sulfoxaflor on Sweet Peppers during cultivation
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Chlorophyll, Carotenoid and Anthocyanin Pigments in Sweet Peppers (Capsicum annuum) Fruits of Varying Genotypes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
일시 수확한 고추의 품질
한국식품과학회지
2002 .02
[P2-52] Variations in Capsaicinoid Content of red Peppers as Affected by Cultivation Places
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Haplotype Analysis of CMS-associated DNA Markers in Sweet Peppers and Observation of Pollen Development of a CMS Line
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Genotypic and Environmental Effects on the Vitamin Content in Commercial Red Peppers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Variations of Phytonutrient Contents in Red Peppers as Affected by Cultivation Sites
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Variations of Nutraceutical Compound Contents in Red Peppers Cultivated under Similar Environmental Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
GM Peppers Tolerant to Pepper mottle virus
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
공급 양액의 EC와 pH가 파프리카의 생육과 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Changes in Phytochemicals of Red Peppers (Capsicum annuum L.) at Different Maturity Stages
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Comparison Study of Three Varieties of Red Peppers in Terms of Total Polyphenol, Total Flavonoid Contents, and Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
일시 수확한 고추의 건조방법별 품질
한국식품과학회지
2003 .04
Characteristics of Sweet Cherry Cultivars Introduced into Republic of Korea
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Effects of Precooling and Storage Temperature on the Quality of ‘Fruit-flavor’ Green Peppers during Export Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Flavor Analysis Using Electronic Nose of Immature Peppers (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Reduction of Phytophthora Stem Rot Disease on Peppers by the Application of CaCl₂ and Ca(NO₃)₂
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Screening New Accessions of Capsicum Peppers for Resistance to Phytophthora capsici
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Comparison on Biochemical Contents of Dropped Flowers of Hot Peppers as Affected by Moderate and Extreme Climate-Change-Scenarios
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
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