지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Precooling and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Effect of Precooling and Storage Temperature on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry for Export at Different Stages of Fruit Maturity
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effects of Precooling and Storage Temperature on the Quality of ‘Manna’ Green Peppers during Export Simulation
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2010 .10
Effect of Precooling, Cultivation Environment, and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry Harvested in March for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of Precooling, Harvest Time, and Storage Temperature on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Effect of Precooling, Harvest Time, and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry Harvested in May for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
‘녹광’ 풋고추의 수확후 예냉 온도 및 포장 소재에 따른 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
예냉처리를 통한 포도의 저장성 향상
한국식품과학회지
2003 .12
Effects of Precooling and Modified Atmosphere Packag-ing on the Fruit Quality Changes of Green Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
Effect of Precooling and CO₂ Treatment Using Small Temperature Controlled Chambers on Storage in 'Maehyang' Strawberries
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
도입(導入) 감미종(甘味種) 고추의 특성(特性)
경북대농학지
1989 .01
Effect of High Pre-Night Temperature on Green Peppers (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Flavor Analysis Using Electronic Nose of Immature Peppers (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
청과물의 예냉 관련 기술
Food Science and Preservation
1995 .12
예냉처리가 복숭아(미백)의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .12
Effect of Precooling and Storage Temperatures on Storage Life of ‘Maehyang’ and ‘Soogyeung’ Strawberries
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
꽈리고추의 저장온도에 따른 품질특성
한국식품과학회지
1996 .04
플라스틱 컨테이너 상자의 개공율에 따른 딸기의 예냉 및 저장효과
Food Science and Preservation
2010 .10
일시 수확한 고추의 품질
한국식품과학회지
2002 .02
Physicochemical and Sensory Properties of Hanwoo Beef (1+) during Storage at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
0