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고추씨 기름의 저장 및 가열에 따른 이화학적 변화에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1990 .01
품종 및 건조방법에 따른 고추씨 기름의 이화학적 특성
한국식품조리과학회지
1998 .01
Developmental Abnormalities in Zebrafish Angiogenesis with Chronic Exposure to Crude Oil and Dispersant
환경생물
2013 .01
Bioremediation of Crude Oil Contamination
한국미생물학회 학술대회논문집
2011 .05
품종 및 건조방법에 따른 고추씨기름의 산화안정성과 기호성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1998 .01
Identification of Crude Oil using stable carbon isotope ratio
한국분석과학회 학술대회
2013 .05
The Study on Impact of Oil Export and Import Trade on the Rate of the Energy Stock Return: Evidence from Korean Market
Journal of The Korean Data Analysis Society
2015 .01
포도씨유, 들깨유 및 옥수수유의 급여가 흰쥐의 체내 지질패턴 및 간조직의 지방산 조성에 미치는 영향
한국영양학회지
2005 .01
Ion chromatography를 이용한 crude oil 내 organic Cl 함량 분석
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Bioremediation of Crude Oil by White Rot Fungi Polyporus sp. S133
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
Refining of Soybean Oil by Applying Adsorbents
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2010 .05
The Importance of Weathered Crude Oil as a Source of Hydrocarbonoclastic Microorganisms in Contaminated Seawater
Journal of Microbiology and Biotechnology
2012 .01
Oil Spill Identification Using Oil Fingerprinting Approach
한국분석과학회 학술대회
2014 .06
한식육류구이용 양념장에 이용된 기름의 혼합율에 따른 지방의 영양균형성 평가
한국가정과학회지
2007 .01
Morphological Variation and Recovery Mechanism of Residual Crude Oil by Biosurfactant from Indigenous Bacteria: Macro- and Pore-Scale Experimental Investigations
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
포도씨유를 사용한 머핀의 품질특성
한국식품조리과학회지
2008 .01
솔잎 향미유의 제조와 기호성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2001 .01
Analysis of lipid composition and fatty acids in fish oil
한국생명과학회 심포지움
2003 .10
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