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항균 필름과 저장 온도의 고등어 저장성 및 미생물학적 안정성에 대한 병행 효과
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
[P9-07] Antimicrobial susceptibility of Enterococcus spp. in semi-processed pork meat products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Different Packaging Types and Storage Temperatures on the Establishment of Shelf-life of Pork Meat Batter during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
천연 보존제와 저장 온도가 돈육의 품질과 Shelf-life에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .08
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
[P6-59] Antimicrobial Susceptibility of eae+ Escherichia coli Isolated from Pork Meats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Determination of Shelf Life Model of Pork Cutlet and Pork Lard during Accelerated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P1-36] Evaluation of Various Onion Extracts on Antioxidant and Antimicrobial Activity of Pork Patties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Antibiotic Susceptibility and Molecular Typing of Enterococcus faecalis from Retail Pork Meat Products in Korea
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Combined Effect of Aging and Irradiation on Physicochemical Quality of Pork Shoulder
Food science of animal resources
2019 .01
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
미생물제제의 첨가 급여가 돼지와 육계의 성장 및 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
Modelization and Optimization of Quality Characteristics of Pork Treated Various Hydrostatic Pressure Conditions
한국축산식품학회지
2012 .01
고추냉이의 부위별 항균 활성에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
몽골 돼지고기 시장 분석 및 수출 지속 가능성
Food Science and Preservation
2005 .10
식품 포장용 항균 기능성 고분자 필름의 특성 및 평가
Food Science and Preservation
2003 .12
키토산 첨가 양념돈육의 저장성 및 품질 개선에 관한 연구
한국축산학회지
2004 .01
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