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A Study on the Quality of Ginseng and New Products of Chinese Consumers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Cytotoxicity Evaluation of Extracts in Panax Ginseng Berry and Mulberry Fruit Fermented by Probiotics
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
인삼 · 인삼가공품의 소비행태 분석
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
원료삼 크기와 형태가 흑삼의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Antioxidant activities of flower, berry and leaf of Panax ginseng C. A. Meyer
한국식품과학회지
2020 .08
A Study on the Quality of Ginseng and New products of Vietnamese Consumers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Effects of Ginseng By-products Supplementation on Productivity and Egg Quality in Laying Hens under Heat Stress
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
Changes of Ginsenosides in Ginseng Fermented by Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
육계 사료 내 인삼 부산물 첨가 급여가 생산성 및 혈액 생화학적 특성에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2021 .11
인삼(Panax ginseng) 열매로부터 분리한 ginsenoside의 동정 및 암세포독성 효과
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
고려인삼 열매채취시기에 따른 열매형질 및 진세노사이드 함량 변화
한국약용작물학회지
2018 .06
Comparison of Ginsenoside Contents and UV Blocking Effect between Red and Yellow Ginseng Berry
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
Fermented red ginseng and pharmacokinetics of ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bioconversion of Ginsenoside in Fermented Korean Ginseng (Panax Ginseng C.A Meyer) Aerial Parts Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Changes in Ginsenoside Composition of Ginseng Fermented with Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation of Nano-Emulsion Containing Fermented Cultured Wild Ginseng Extract for Enhanced Stability
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Analysis of Ginsenosides in fermented Red Ginseng added various Lactic acid bacteria Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Analysis of Ginsenoside Content and Evaluation of Antioxidative Activity in Ginseng Aerial Parts (Flower, Leaf and Berry) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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