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Changes of Ginsenosides in Ginseng Fermented by Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Changes in the Content of Ginsenosides according to the Extraction Conditions of 4-year-old White Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Fermented red ginseng and pharmacokinetics of ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Characterization of an α-L-rhamnosidase from Bifidobacterium and its use in producing the ginsenoside Rg1 from ginsenoside Re in ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
누룩추출물로 제조한 약주의 품질특성
한국식품과학회지
2016 .06
Analysis of Ginsenosides in fermented Red Ginseng added various Lactic acid bacteria Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
In vitro Anti-Obesity Effect and Ginsenoside Composition of Heated Ginseng with Different Soaking Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Hair Promotion Compounds from the Ginsenoside of Korean Ginseng and Its Possible Reaction Mechanism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Sumizyme™을 이용한 쌀 증류주의 누룩취 저감화
한국식품영양과학회지
2015 .06
Comparison of Ginsenoside Contents in Different Parts of Korean Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Variation and Ginsenoside Content Depending on Frying Conditions of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Growth and Ginsenoside Content in Different Parts of Ginseng Sprouts Depending on Harvest Time
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Ginsenoside composition of Panax ginseng flower extracts obtained using different high hydrostatic pressure extraction conditions
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Changes in Ginsenosides from Fermented Mountain Ginseng by Lactic Acid Bacteria
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
누룩의 protease 활성이 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2021 .06
Active Components and Antioxidant Properties of Astragalus membranaceus Fermented with Korean Traditional Nuruk
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Change in the Ginsenoside Contents of Fermented Ginseng Culture Roots According to the Type of Strain
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Emulsifying Properties of Panax ginseng ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Bioconversion of Ginsenoside in Fermented Korean Ginseng (Panax Ginseng C.A Meyer) Aerial Parts Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
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