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젓갈산업의 현황 및 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
젓갈의 숙성 및 저온 저장이 미생물 균수 및 균총에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .12
Properties of Saeu jeot-gal (Shrimp jeot-gal) Prepared with Different Types of Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
젓갈류로부터 혈전용해 균주의 분리 및 동정
한국식품과학회지
1998 .06
Analysis of properties of lactic acid bacteria isolated from traditional salted-fermented Alaska pollack roe, Myungran-jeot
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
The Quality Characteristics and Shelf-life of Low Salted Squid Jeot-gal With Natural Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Probiotic Features of Novel Lactic Acid Bacteria Producing High Conjugated Linoleic Acids from Korean Traditional Fermented Fish, Jeot-gals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microbial Succession and Metabolite Changes during Fermentation of Saeu-jeot : Traditional Korean Salted Seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Novel Lactic Acid Bacteria Producing High Conjugated Linoleic Acids from Korean Traditional Fermented Fish, Jeot-gals, and Their Potential Probiotic Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P5-34] Monitoring of Vibrio parahaemolyticus Contaminated Level in Fishery Products, Korea, 2006
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Salted Food, Saeu-jeot, Inhibits NLRP3 Inflammasome Activations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
죽염 자리젓의 품질 특성 및 정미성분
한국식품영양과학회지
2012 .05
Characterization of a Glutamate Decarboxylase (GAD) Gene from Enterococcus avium M5 Isolated from Jeot-gal (Fermented Sea Food)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Monitoring of Hygiene Indicator Microorganisms and Food Poisoning Bacteria in Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of the Salt Concentration on the Radiation Sensitivity of Some Fermentative Microorganisms Inhabiting Salted and Fermented Food
Food Science and Biotechnology
2004 .06
Formation of Chitin Oligosaccharides during Long Fermentation of Toha - jeot (Salt - Fermented Toha Shrimp)
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
Biogenic Amines in Commercial Jeot Gal Products Made of Cutlassfish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P6-36] Quality changes of Pacific herring egg Jeot at different fermentation temperatures and periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P5-51] Development of microbial processes to improve the quality of Soy Fermented Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
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