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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
REFERENCES
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토하젓의 숙성과정중 Chitin Oligosaccharides 생성
한국식품영양과학회지
1996 .10
토하젓의 숙성과정중 영양성분의 변화
한국식품영양과학회지
1996 .08
동결 · 건조한 즉석토하젓의 제조
Food Science and Preservation
2001 .12
젓갈산업의 현황 및 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
토하젓 첨가 배추김치의 숙성 중 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2001 .06
Properties of Saeu jeot-gal (Shrimp jeot-gal) Prepared with Different Types of Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시판 토화젓의 정미성분에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1996 .04
Chitin 유도체가 타피오카의 무증자 알콜발효에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .02
Chitin의 분자량과 Phosphorylation 정도가 Microcrystalline Chitin의 유화안정 능력에 미치는 영향
한국식품과학회지
1996 .12
토하젓 첨가 배추김치의 숙성 중 한국인과 일본인의 관능적 특성 평가
한국식품영양과학회지
2001 .06
Effect of Different Commercial Oligosaccharides on the Fermentation Properties in Kefir during Fermentation
한국축산식품학회지
2013 .01
Microbial Succession and Metabolite Changes during Fermentation of Saeu-jeot : Traditional Korean Salted Seafood
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Chitin의 산업적 이용을 위한 기초연구
한국식품과학회지
1992 .02
[P8-272] Antioxidant Effects of Chitin Hydrolysates in Living Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
염농도를 달리한 새우젓 발효 중 미생물 변화
한국식품과학회지
2000 .04
The Quality Characteristics and Shelf-life of Low Salted Squid Jeot-gal With Natural Plant Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Effect of Salt Concentration on Changes of Biogenic Amines Levels and Quality Properties during Fermentation in Self-manufactured Galchi jeot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
토하(Caridina japonica)로 부터 추출, 제조한 Chitin, Chitosan의 특성
한국식품영양과학회지
1994 .05
ChitinㆍChitosan이 흰쥐의 콜레스테롤 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .04
[P6-36] Quality changes of Pacific herring egg Jeot at different fermentation temperatures and periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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