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Anti-inflammatory effect of Lycium Barbarum leaf on polarized human intestinal epithelial cells
한국생활과학회 학술대회논문집
2020 .11
Protective effect of Lycium barbarum leaf extracts on atopic dermatitis: in vitro and in vivo studies
Nutrition Research and Practice
2023 .10
Protective effect of Lycium barbarum leaf extracts on atopic dermatitis: in vitro and in vivo studies
Nutrition Research and Practice
2023 .10
구기자와 맥문동 추출 혼합물의 항염증 효능
한국생활과학회 학술대회논문집
2024 .05
Analysis of volatile compounds, betaine in goji berry (Lycium barbarum L.) powder prepared with various extraction and drying methods
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Identification and differential expression analysis of anthocyanin biosynthetic genes in root-skin color variants of radish (Raphanus sativus L.)
Genes & Genomics
2020 .01
클로로필 제거 구기엽 추출물의 비알코올성 지방간 보호 효과
Journal of Nutrition and Health
2023 .04
Anti-inflammatory effect of Lycium barbarum on polarized human intestinal epithelial cells
Nutrition Research and Practice
2019 .04
Anti-inflammatory effect of Lycium barbarum on polarized human intestinal epithelial cells
Nutrition Research and Practice
2019 .04
Thermal Stability of Anthocyanins in Fruits Was Affected by Their Composition
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2022 .11
한국인의 안토시아닌 섭취량과 주요 급원식품
동아시아식생활학회지
2017 .08
nthocyanins Inhibits Oxidative Injury in Human Retinal Pigment Epithelial ARPE-19 Cells via Activating Heme Oxygenase-1
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .03
Lycium Chinense의 열매 추출물과 잎 추출물의 항염 효능 연구
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
추출방법에 따른 구기자 추출물의 항산화 특성에 관한 연구
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2017 .10
Improvement of Anthocyanin Encapsulation Efficiency into Yeast Cell by Plasmolysis, Ethanol, and Anthocyanin Concentration Using Response Surface Methodology
한국미생물·생명공학회지
2020 .01
염증유도 RAW264.7 세포와 동물모델에서 구기자와 구기엽의 항염 효능
Journal of Nutrition and Health
2019 .04
Black soybean anthocyanins attenuate inflammatory responses by suppressing reactive oxygen species production and mitogen activated protein kinases signaling in lipopolysaccharide-stimulated macrophages
Nutrition Research and Practice
2017 .10
Black soybean anthocyanins attenuate inflammatory responses by suppressing reactive oxygen species production and mitogen activated protein kinases signaling in lipopolysaccharide-stimulated macrophages
Nutrition Research and Practice
2017 .10
구기자와 흑구기자의 이화학적 특성 및 항산화효과 비교
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .10
Qualitative and Quantitative Analysis of Carotenoids and Anthocyanins in Purple Paprika (Capsicum annuum L.)
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
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