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Comparisons of Expression Level of Lentinula edodes β-Glucan Gene According to the Growth Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
표고 톱밥재배 시 상대습도가 자실체 생육에 미치는 영향
한국버섯학회지
2018 .01
Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of ergothioneine content in fruiting bodies of domestic sawdust-cultivated Lentinula edodes cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
표고 톱밥재배용 교배균주의 자실체 온도형 및 생산성 비교
한국버섯학회지
2015 .01
국내 수집 표고 5품종의 일반성분, 유리당, 아미노산 및 무기성분 함량
한국버섯학회지
2017 .01
표고균사체 발효하수오 배양적 특성 및 이화학적 성분
한국버섯학회지
2016 .01
Characteristics of sawdust cultivation of Lentinula edodes with different methods of spawn inoculation
한국버섯학회지
2018 .01
배지조성에 따른 표고 톱밥재배의 생육 효과
한국버섯학회지
2018 .01
Comparisons of Crude Proteins and Amino Acids Composition of Korean Lentinula edodes Strains and Foreign Strains
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Chemical Components and Nutritional Value of the Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
LED 광원에 따른 표고 톱밥배지 갈변효율 및 자실체 특성
한국버섯학회지
2017 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of a New Cultivar Lentinula edodes GNA01
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Screening of Optimum Culture Condition of Liquid Spawn on Shiitake (Lentinula edodes)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Neuroprotective effects of mushroom Lentinula edodes extracts with antioxidants on oxidative-stress-induced PC-12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimal Manufacturing Conditions and Quality Properties of Lentinula edodes Stipe Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Properties of Shiitake (Lentinula edodes) Cultivated with Liquid and Solid Spawn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
표고버섯(Lentinula edodes) 및 표고버섯 신품종 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01)의 이화학적 특성 및 항산화 활성 비교
한국식품영양과학회지
2015 .10
추출용매에 따른 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01) 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .02
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
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