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Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Neuroprotective Effects of Korean Citrus Peels against H₂O₂-induced Oxidative Stress in PC12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
추출용매에 따른 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01) 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .02
표고 톱밥재배 시 상대습도가 자실체 생육에 미치는 영향
한국버섯학회지
2018 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of a New Cultivar Lentinula edodes GNA01
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparisons of Expression Level of Lentinula edodes β-Glucan Gene According to the Growth Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Control Effect of Tomato Bacterial wilt caused by Ralstonia solanacearum Using Water Extract of Spent Mushroom Media of Lentinula edodes
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Quality Characteristics and Antioxidant Properties of Shiitake (Lentinula edodes) Cultivated with Liquid and Solid Spawn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of Oak Mushroom (Lentinula edodes) and Chickpea Flour Ratios on the Physicochemical Characteristics of Plant-Based Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
표고 톱밥재배용 교배균주의 자실체 온도형 및 생산성 비교
한국버섯학회지
2015 .01
Chemical Components and Nutritional Value of the Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
표고 수집종들의 유리당, 아미노산 및 β-glucan 함량
한국버섯학회지
2016 .01
Effect of Lentinula edodes Ethanol Extract on MMPs Expression in UV-irradiated HaCaT Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimal Conditions of the Saccharification Extract Powder Using Ethanol Extract from Lentinula edodes by the Additive Ratio of Saccharifying Agent
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Screening of Optimum Culture Condition of Liquid Spawn on Shiitake (Lentinula edodes)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
다양한 냉동 및 해동공정 조합이 표고버섯의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
Antiviral activity against Influenza A (H1N1) virus of Oak mushroom (Lentinula edodes) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of Ultraviolet Irradiate Conditions for Vitamin D<sub>2</sub> Synthesis in Shitake Mushrooms (Lentinula edodes) by Using Response Surface Methodology
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Optimal Manufacturing Conditions and Quality Properties of Lentinula edodes Stipe Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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