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Quality Characteristics and Antioxidant Properties of Shiitake (Lentinula edodes) Cultivated with Liquid and Solid Spawn
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Characteristics of sawdust cultivation of Lentinula edodes with different methods of spawn inoculation
한국버섯학회지
2018 .01
Optimization of Extraction Method for Antioxidant Activities from Shiitake Mushroom (Lentinula edodes) using Response Surface Methodology (RSM)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Changes of Physical Properties by Different Parts and Heat Treatments of Lentinula edodes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
표고의 액체종균 배양 조건 및 품질 특성
한국버섯학회지
2019 .01
표고 톱밥재배 시 상대습도가 자실체 생육에 미치는 영향
한국버섯학회지
2018 .01
Comparisons of Expression Level of Lentinula edodes β-Glucan Gene According to the Growth Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Mycelial growth of Lentinula edodes in response to different mixing time, pressure intensity, and substrate porosity
한국버섯학회지
2017 .01
Chemical Components and Nutritional Value of the Korean Lentinula edodes Strains and Imported Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimal Manufacturing Conditions and Quality Properties of Lentinula edodes Stipe Syrup
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
표고 수집종들의 유리당, 아미노산 및 β-glucan 함량
한국버섯학회지
2016 .01
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of a New Cultivar Lentinula edodes GNA01
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Physicochemical Characteristics in the Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) Powder by Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Neuroprotective effects of mushroom Lentinula edodes extracts with antioxidants on oxidative-stress-induced PC-12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimum Culture Condition of Liquid Spawn from Pleurotus ostreatus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
느타리버섯의 액체종균 배양 조건과 생육 특성
한국버섯학회지
2018 .01
추출용매에 따른 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01) 추출물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .02
다양한 냉동 및 해동공정 조합이 표고버섯의 품질에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
Effect of Lentinula edodes Ethanol Extract on MMPs Expression in UV-irradiated HaCaT Keratinocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of ergothioneine content in fruiting bodies of domestic sawdust-cultivated Lentinula edodes cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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