지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Change in color Red Pepper Powder with the Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Microbiological Contamination of Fresh-Red Pepper and Packaged-Red Pepper Powder in South Korea
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
[P3-94] Physical Characteristics of red pepper powder with cultivation area and varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
고춧가루의 색도측정(色度測定)과 품질(品質)과의 관계(關係)
Applied Biological Chemistry
1979 .01
충북지역 산지 고추와 유통 고춧가루 중 잔류농약 모니터링 및 위해성 평가
농약과학회지
2006 .03
Identification of Origin of Hot Pepper Powder Produced at Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Soil Microbial Characteristics of Different Pepper Cropping Types
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
한국산 고춧가루의 품질 비교
한국식품과학회지
2000 .12
Comparative Analysis of Tebuconazole in Red Pepper Powder by Non-Matrix and Matrix Matched Calibration Method Used to QuEChERS Method by GC/MS and GC/NPD P-65BangSik
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2013 .10
Determination of Pesticide Residues in Red-Pepper Powder by GC-ECD
Food Science and Biotechnology
2002 .06
[P4-09] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Safety and Qualities of Whole Black Pepper Powder and Commercial Sunsik
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P4-04] Effect of UV-C Irradiation on the Quality of Red Pepper Powder during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Methods for Determining the Adulteration of Hot Pepper Powder Partially Mixed with Hot Pepper Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Changes in Capsaicinoid Contents of Red Pepper Powder with Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
고추의 생산 및 소비 실태에 대한 비교 분석
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 국내 고춧가루 가공산업의 나아갈 방향
식품산업과 영양
1999 .06
한국인(韓國人)의 고추식생활(食生活)에 관한 조사연구(調査硏究)
Applied Biological Chemistry
1977 .01
[P1-04] A Pilot Study on the Quality Attributes of Packaged Red Pepper Powder Products Marketed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Rheological Properties of Kochujang as Affected by the Particle Size of Red Pepper Powder
Food Science and Biotechnology
2001 .06
HPLC를 이용한 일부 시판 고춧가루 및 고추 가공품의 Capsaicinoids 함량 분석 및 분석법의 검증
한국식품영양과학회지
2012 .06
0