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시판 재래식 된장 중의 biogenic amines의 함량 조사
한국식품과학회지
2001 .12
감마선 조사가 된장 숙성중의 Biogenic Amine 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .08
Biogenic Amine Formation and Bacterial Contribution in Korean Traditional Fermented Soybean Paste (Doenjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P5-03] Analysis of Biogenic Amines and Biogenic Amine-Producing Bacteria in Miso, Japanese Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Non-Biogenic Amine Producing Lactic Acid Bacteria Isolated from Various Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
수산가공품의 biogenic amine 함량 변화
수산해양교육연구
2008 .04
청국장 중 biogenic amine의 함량 및 생성원인
한국식품과학회지
2007 .10
적색어류의 biogenic amine 생성에 따른 저장온도의 영향
수산해양교육연구
2008 .04
시판 간장 중의 biogenic amine의 함량 조사
한국식품과학회지
2003 .04
시판 맥주 중의 biogenic amines 함량 조사
한국식품과학회지
2002 .12
국내 유통 발효식품 중 biogenic amines 함량 분석
한국식품과학회지
2006 .12
Reduction of Biogenic Amines in Cheonggukjang by Adding Combination of Organic Acids and Biogenic Amines Reducing Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
식품 내 바이오제닉아민 신속검출기술 개발 동향
한국식품과학회지
2012 .04
Bacillus cereus에 대한 길항적 저해 작용과 biogenic amines 분해 능력을 지닌 Bacillus licheniformis SCK A08 균의 특성
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
Reduction of Biogenic Amines by Addition in Combination of Niacin and the Biogenic Amines-Reducing Bacteria in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Isolation and characterization of biogenic amine degrading bacteria in fermented soybean products
식품저장과 가공산업
2012 .06
Content of biogenic amines and amine producing-bacteria from Korean type raw ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
학교주변식당 신선 채소류의 미생물 오염도 조사
Food Science and Preservation
2013 .06
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
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