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Quality characteristics of fermented cheese analogs produced using roasted soy flour and different fermentation times with rice straw
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Methomyl using Multi-residue method against Individual residue method
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
Production of isoflavone aglycone fortified soy yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of ceftiofur residues in olive flounder for recommending the maximum residue limit
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Quantitative Determination of 320 Pesticide Residue in Fruits and Vegetables with NAQS Multi-residue Method
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Characterization of Bio-transformed Isoflavone Derivatives in Soybean Products by Fermented and Matured Conditions Using Korean Fungal Strains,‘Aspergillus luchuensis’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
충남도내 유통 과일류의 잔류농약 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
대두 탈지 처리가 식물조직단백 조직화 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2023 .10
Bioavailability of soy isoflavone alpha glucosides synthesized by amylosucrase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
An Universal Sample Preparation for Multi-Residue Analysis of Acidic Pesticides in Agricultural Products
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .04
콩 발효식품(된장 및 간장)에서 분리된 Bacillus 그룹의 다양성과 이들의 청국장 발효특성
Food Science and Preservation
2020 .12
한국 재래종 콩 유전자원의 이소플라본 함량과 수량관련형질에 대한 연차간 비교
한국육종학회지
2021 .12
Effect of dietary isoflavones of soybean by-product on estrogen and testosterone levels in mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
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