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고해상도 질량 분석을 이용한 대두(Glycine max L.) 우수자원 종자의 이소플라본 특성 평가
한국식품영양학회지
2020 .01
Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of γ-Aminobutyric Acid (GABA) and Isoflavone Contents and Antioxidant Activities of Fermented Soy Leaves with High Isoflavone Contents Using Lactobacillus brevis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of isoflavone aglycone fortified soy yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
1913년부터 2013년까지 한국에서 육성된 콩 품종의 Isoflavone 함량의 변이와 다변량 분석에 의한 품종군 분류
한국육종학회지
2018 .01
A Combination of Soy Isoflavones and L-Carnitine Improves Running Performance Through the Activation of AMPK Signaling in Skeletal Muscle of Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 콩 유전자원 핵심집단의 Isoflavone 함량
한국식품영양과학회지
2022 .10
콩 발효식품(된장 및 간장)에서 분리된 Bacillus 그룹의 다양성과 이들의 청국장 발효특성
Food Science and Preservation
2020 .12
An insight into in vitro strategies for bioproduction of isoflavones
Plant Biotechnology Reports
2021 .12
Expression and Characterization of Recombinant Amylosucrase from Deinococcus planocerae
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of dietary isoflavones of soybean by-product on estrogen and testosterone levels in mouse
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Cloning and Characterization of Amylosucrase from Deinococcus Cellulosilyticus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Deinococcus geothermalis 유래 amylosucrase를 이용한 변성 밤 전분 제조 및 이의 특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Bio-transformed Isoflavone Derivatives in Soybean Products by Fermented and Matured Conditions Using Korean Fungal Strains,‘Aspergillus luchuensis’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국 전통 콩 발효식품에 함유된 당 및 이소플라본 함량
한국식품영양과학회지
2023 .01
Optimization of Hydrolysis Conditions for the Preparation of Soy Peptides from Soy Protein Isolates by Alkaline Protease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in Soybean Isoflavone Contents according to Different White-LED Lightings
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparison of the Effects of Casein, Whey, and Soy Protein on Protein Bioavailability and Bone Mineral Density in Sprague Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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