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산복사 나무 열매로부터 플라보노이드의 분리 및 구조 동정
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
산복사나무 열매의 수확시기별 생리활성물질 함량 비교
한국식품영양학회지
2015 .08
이팝나무(Chionanthus retusus Lindl. & Paxton) 꽃으로부터 Triterpenoid 및 Sterol 화합물의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2015 .01
Establishment of Acetic acid Fermentation Conditions for Production of Chinese wild peach (Prunus davidiana Carr.) Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Establishment of Alcohol Fermentation Conditions for Production of Chinese wild peach (Prunus davidiana Carr.) Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics during Storage of Yackwa added with Ethanol Extract from Ulmus davidiana
한국식품영양학회지
2015 .06
Effects of adding ethanol extracts from Ulmus davidiana to Yackwa base as an antioxidant during storage
한국식품과학회지
2017 .02
Triterpenoids from the leaves of Dendropanax morbifera Léveille and its cytotoxic activity toward breast MCF-7 and lung A549 cancer cells
Food Science and Preservation
2018 .07
Late Maturity and Appearance of Fruit Prunus mume and Prunus armeniaca var. ansu in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Prunin is a highly potent flavonoid from Prunus davidiana stems that inhibits protein tyrosine phosphatase 1B and stimulate glucose uptake in insulin-resistant HepG2 cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Corosolic acid에 의한 Staphylococcus aureus의 생장 및 생물막 형성 저해
한국식품과학회지
2017 .04
고품질 중생종 복숭아 ‘누리황도’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Fruit Size and Weight of Prunus mume (162 Trees) in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Antioxidant activity of ethanol extracts from the root and bark of Ulmus davidiana
한국식품과학회지
2019 .04
Development of InDel Markers to Distinguish between Prunus mume,Prunus armeniaca, and Their Hybrids Species
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
가지(Solanum melongena L.) 잎으로부터 페놀 화합물의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Development of Cosmetic Material from Hippophae rhamnoides L. Fruit
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Genetic diversity of Organic Acid Contents in Pre-Matured Fruits of 196 Korean Prunus mume Landraces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Obesity Effect of Ulmus davidiana var. japonica Extract in High-Fat Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
α-Glucosidase Inhibitory Effect of Ulmus davidiana Planch
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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