지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2022
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Establishment of Alcohol Fermentation Conditions for Production of Chinese wild peach (Prunus davidiana Carr.) Wine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Selection and Fermentation Characteristics of Acetic Acid Bacteria for Producing Brown Rice Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fermentation Characteristics of Unripe Citrus unshiu Vinegar Production Using Acetic Acid Bacteria Isolated from Traditional Fermented Vinegars
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Establishment of Acetic Fermentation Conditions for Production of Aronia melancocarpa (aronia) Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
양파식초의 발효제조 및 제품의 생리활성
한국식품영양학회지
2016 .12
흑마늘의 첨가량과 초기 알코올 농도를 달리한 발효 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .02
Survey of virus occurrence in peach (Prunus persica) in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
First report of Little cherry virus 2 in peach (Prunus persica) in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Physicochemical Properties and Volatile Flavor Compounds of Unripe Peaches depending on Cultiva
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Qualities and Flavor Patterns of Traditional Chinese Vinegars Manufactured by Different Fermentation Methods and Aging Periods
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Quality Comparison of Brown Rice Vinegar Manufactured Using Two Stages Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시판 과일 주스와 식초의 유기산 함량과 Xanthin Oxidase 저해 활성 비교
한국식품영양과학회지
2016 .11
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
“도초방”의 제조 공정 개선을 통한 고산도 복숭아 식초 제조
Food Science and Preservation
2021 .02
산복사나무(Prunus davidiana) 열매로부터 Triterpenoid의 분리 및 동정
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Analyzing Soil Environment and Fruit Characteristics of Orchards in Major Peach (Prunus persica L. cv. Kawanakajima Hakuto) Production Areas in Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
으뜸도라지 식초의 저장기간별 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
0