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Establishment of conditions for increasing sulforaphane content in broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Establishment of Sulforaphane Analysis Conditions for Broccoli Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of processing conditions on sulforaphane content in cruciferous vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Enhanced Anti-inflammation of Acetaminophen by Combination with Sulforaphane in LPS-induced RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
브로콜리 종자 및 꽃송이의 sulforaphane 함량과 항산화능에 대한 건열 처리의 효과
한국식품과학회지
2023 .10
Upregulation of Glutathione Biosynthesis Stimulates Sulforaphane-induced Proliferation of Colorectal Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-cancer effect of sulforaphane in pancreatic cancer cell, Mia paca-2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Role of Nrf2 in Sulforaphane-Induced Hormesis in HCT116 Human Colorectal Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibitory effect of sulforaphane on RANKL-induced osteoclastogenesis by ROS reduction via Nrf2 signal pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Biofortified Brassicaea Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
식물공장에서 재배한 브로콜리 새싹 용매 분획물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2015 .02
Frugal Medicine : Targeting Keap1-Nrf2 Signaling for Cancer Prevention with Foods Rich in Sulforaphane
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Role of Protein Kinases on Activation of Nrf2/Keap1/ARE Signaling Pathway by Sulforaphane and Licochalcone A in HCT116 Human Colon Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant and Anticancer Activities of Broccoli By-Products from Different Cultivars and Maturity Stages at Harvest
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
[논문철회] 십자화과 식물 유래의 Myrosinase 추출 최적화
한국식품영양과학회지
2022 .03
제주산 브로콜리의 관능 및 향기 성분 탐색을 위한 대상 물질 성분 분리 및 정제 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
다양한 토양 조건에서 고추와 브로콜리의 전기적 신호를 활용한 스트레스 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
제주도산 브로콜리 품종별 상품화 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
제주도산 브로콜리 및 단백질 분획물의 감각 특성 분석
한국식품영양과학회지
2021 .12
전자 센서를 이용한 브로콜리의 추출별 향미 특성 비교
한국식품영양과학회지
2021 .10
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