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Comparison of Glucosinolates Contents in the Germplasm of Different Cruciferous Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Establishment of conditions for increasing sulforaphane content in broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Changes in phospholipid content in cruciferous vegetables consumed domestically depending on cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
브로콜리(Brassica oleracea var. italica) 잎에서 sulforaphane의 함량 변화
한국유기농업학회지
2016 .01
Elevated carbon dioxide significantly improves ascorbic acid content, antioxidative properties and restricted biomass production in cruciferous vegetable seedlings
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Establishment of Sulforaphane Analysis Conditions for Broccoli Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Different Nutrient Soils on the Growth of Cruciferous Plants according to Growth Stage
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Cluster analysis and principal component analysis based on antioxidant activities in Cruciferous plant extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Phytochemicals Found in Cruciferous Vegetables on Ox-LDL Induced-Foam Cell Formation in THP-1 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Enhanced Anti-inflammation of Acetaminophen by Combination with Sulforaphane in LPS-induced RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Upregulation of Glutathione Biosynthesis Stimulates Sulforaphane-induced Proliferation of Colorectal Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-cancer effect of sulforaphane in pancreatic cancer cell, Mia paca-2
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Role of Nrf2 in Sulforaphane-Induced Hormesis in HCT116 Human Colorectal Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibitory effect of sulforaphane on RANKL-induced osteoclastogenesis by ROS reduction via Nrf2 signal pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Impact of heat processing on antioxidant capacity of root vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
유아의 채소섭취행동 강화를 위한 채소노출 및 채소놀이 영양교육 프로그램의 효과
대한영양사협회 학술지
2018 .01
채소 품종육종 과거 현재 미래
한국육종학회지
2020 .01
봄재배 십자화과 작물이 시설내 여주 윤작재배에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
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