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학교급식에서의 친환경농산물 사용 확대를 위한 지불의사분석
한국유기농업학회지
2018 .01
두유 신제품 개발을 위한 소비자 구매행태 및 지불의사에 대한 연구 - 천안지역 생협 소비자를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .10
친환경농산물가공식품 소비의향 수준별 지불의향금액 분석
한국유기농업학회지
2018 .01
해양레저선박의 지불의사금액 가치평가 연구
한국항만경제학회지
2023 .03
Trends and consumer aspects on personalized health functional foods: focused on recognition, experiences and willingness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Care food-Market demand, trend and outlook in the U.S. (diabetes care foods)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Cross-Cultural Comparison (13 countries) of Consumers Willingness to Eat Specific Insects in Five Food Types
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Assessment of the willingness to pay in relation to public value in forests
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
모수적 생존모형을 이용한 유기농산물의 지불의향 가격 분석
한국유기농업학회지
2016 .01
Associations between diabetes self-management and microvascular complications in patients with type 2 diabetes
Epidemiology and Health
2016 .01
소비자 인식에 따른 우리나라 식품이력추적관리의 추진 방안
산업식품공학
2019 .01
Comparisons of food craving, hedonic hunger, and food addiction status based on degree of diet restraint, and diabetes diagnosed patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Food Neophobia Scale and Willingness to Try Food Items from Familiar to Disgusting Menu in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification of Food-Derived Small Molecules for the Prevention and Treatment of Type 2 Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quality evaluation of agricultural products mainly used in processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Technology and Market for Medi-Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of a customized nutrition management model for the elderly at risk of dementia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Consumers' Perceptions and Valuation of an Organic Chicken in Malawi
한국유기농업학회지
2018 .01
Where is the Potential for Alternative Food Growth Coming from and How Can It Positively Impact Our Environment?
산업식품공학
2024 .08
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