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Preventive Nutrition and Food Science
2021 .09
Breeding of Cucumber Lines with High Carotenoid Content through Pyramiding of Two Carotenoid-Related Genes
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Comparative analysis between types and areas of maize carotenoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Inter-lighting using Red + Blue LEDs with Far-red LED on Fruit Quality and Carotenoid Content of Red and Yellow Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
배추과 채소의 계통에 따른 glucosinolate, carotenoid 함량
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Quantitative Analysis of Carotenoid Content in Different Types of Marine Algae (2022)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Accumulation of Carotenoid in Different Cultivars of Tagetes Flowers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Pepper
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
강일옥 옥수수의 영양성분, 카로티노이드 함량분석 및 생리활성 평가
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
A Study on the Relationship of Fat Content in Human Milk on Carotenoid Content in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Candidate Gene Analysis of Carotenoids Synthesis in Capsicum
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
수확시기에 따른 노랑찰옥수수의 총카로티노이드 함량 및 항산화 활성 변화
한국육종학회지
2017 .01
Mining of Carotenoid Metabolic Pathway Genes from a Reference Citrus Genome and Development of Primer Sets for qRT-PCR Analysis of Their Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
[논문철회] 저장에 따른 상추의 카로티노이드와 안토시아닌 함량 및 항산화능 변화
한국식품영양과학회지
2015 .09
Anthocyanin and carotenoid contents in different cultivars of chrysanthemum(Dendranthema grandiflorum Ramat.) flower
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Current status of C30 carotenoid materials from lactic acid bacteria and potential for postbiotics development
식품과학과 산업
2023 .03
Evaluation of Carotenoids Contents of Pumpkin Germplasms using HPLC
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Comparison of carotenoid content in five types of seeds and eight types of green vegetables depending on cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
원산지에 따른 동양종 호박(Cucurbita moschata) 유전자원의 카로티노이드 함량변이
한국국제농업개발학회지
2015 .01
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