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Genes & Genomics
2016 .01
당근 분말을 첨가한 막걸리의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2017 .10
Identification and expression pattern of a new digestive invertebratetype lysozyme from the earthworm
Genes & Genomics
2019 .01
Analysis of Spatio-Temporal Distribution and Agro-Ecological Factors Influencing Carrot Leaf Blight (Alternaria dauci) in East Hararghe, Ethiopia
Research in Plant Disease(식물병연구)
2025 .03
양식 메기의 라이소자임 활성 및 항균력에 미치는 오배자 추출물의 투여 효과
환경생물
2015 .01
Comparative bioavailability of β-carotene from raw carrots and fresh carrot juice in humans: a crossover study
Nutrition Research and Practice
2025 .04
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Nutrition Research and Practice
2025 .04
자색당근 분말을 첨가한 국수의 품질특성
한국지역사회생활과학회지
2022 .11
Making Pseudomonas aeruginosa Sensitive to Lysozyme
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
당근과 파스닙의 영양성분 및 항산화 활성 비교
한국지역사회생활과학회지
2022 .02
개불의 체벽으로부터 i-type 라이소자임의 정제
생명과학회지
2018 .03
Comparisons of Pathological Responses in Carrot to Root-knot Nematodes
The Plant Pathology Journal
2015 .12
수온 하강에 따른 참돔, Pagrus major의 생존율 및 생리 반응
한국어류학회지
2018 .01
The effects of choline- and betaine- based natural deep eutectic solvents on the structure, stability and activity of lysozyme
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Green synthesis of fluorescent carbon dots from carrot juice for in vitro cellular imaging
Carbon letters
2017 .01
Development of Carrot Medium Suitable for Conidia Production of Venturia nashicola
The Plant Pathology Journal
2017 .02
Quality Characteristics of Sponge Cakes containing Purple Carrot Powder
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
국내산 및 수입산 참돔의 중금속 함량 및 항산화 활성과 세포독성 효과 비교
생명과학회지
2015 .04
급격한 저염분 노출에 따른 참돔 Pagrus major 치어의 단기 행동반응 및 내성 한계에 관한 연구
환경생물
2021 .12
당근을 첨가한 쉰다리의 발효 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
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