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감마 오리자놀이 돈육소시지의 지방 산화, 육색, 조직 및 관능특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
Identification and Purification of Individual Gamma Oryzanols from Korean Rice Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
γ-Oryzanol의 첨가가 저장 중 약과 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .06
Antioxidant Activity of γ-Oryzanol and Synthetic Phenolic Compounds in an Oil/Water (O/W) Emulsion System
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
γ - Oryzanol의 급여가 KK 당뇨 마우스의 혈당에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .06
Extraction of Gamma-oryzanol from Rice Bran (Oryza sativa L. Dongjin )
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
질소치환포장 및 γ-Oryzanol 첨가가 유과의 저장성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
Variation of γ-Oryzanol by Incorporation of Green Manure Crops in Korean Rice Cultivars
한국토양비료학회지
2014 .08
Determination of Optimal Harvest Time of Chuchung Variety Green RiceⓇ (Oryza sativa L.) with High Contents of GABA, γ-Oryzanol, and α-Tocopherol
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
[P8-116] γ-Oryzanol-Loaded Pectin Nanoparticles : Characteristics, Stability, and Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Method Development and Validation for γ-Oryzanol in the Standardization of Rice Bran Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
감마 오리자놀이 리놀산 및 분쇄돈육의 항산화효과에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
Changes in Nutritional Components throughout Germination in Paddy Rice and Brown Rice
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .06
Cholesterol Content and Formation of Oxidized Cholesterols in Processed Squids
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
γ-Oryzanol Stimulates Adipocyte Differentiation and Glucose Uptake through Activating of mTOR Signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Assessment of Antioxidant Activities and γ-Oryzanol Content of Non-Fermented and Fermented Korean Rice Bran by Various Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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