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Antioxidant Activity of γ-Oryzanol and Synthetic Phenolic Compounds in an Oil/Water (O/W) Emulsion System
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .09
Effect of Metal Precipitation on the Chemical Composition of Pectins
Food Science and Biotechnology
1992 .12
γ-Oryzanol의 첨가가 저장 중 약과 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .06
γ - Oryzanol의 급여가 KK 당뇨 마우스의 혈당에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2004 .06
Assessment of Antioxidant Activities and γ-Oryzanol Content of Non-Fermented and Fermented Korean Rice Bran by Various Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
감마 오리자놀이 돈육소시지의 지방 산화, 육색, 조직 및 관능특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
질소치환포장 및 γ-Oryzanol 첨가가 유과의 저장성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
Variation of γ-Oryzanol by Incorporation of Green Manure Crops in Korean Rice Cultivars
한국토양비료학회지
2014 .08
Determination of Optimal Harvest Time of Chuchung Variety Green RiceⓇ (Oryza sativa L.) with High Contents of GABA, γ-Oryzanol, and α-Tocopherol
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
펙틴의 정제 및 분석
한국식품영양과학회지
1993 .09
Identification and Purification of Individual Gamma Oryzanols from Korean Rice Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Commercial ${\gamma}$-Oryzanol Inhibits the Formation of C-7 Oxidized Cholesterol Derivatives (OCDs) in an Aqueous Model System during Cholesterol Autoxidation
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
Method Development and Validation for γ-Oryzanol in the Standardization of Rice Bran Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
해양조류 14종 유래 Marine Pectin의 추출 및 이의 함량과 항산화 활성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2020 .07
감마 오리자놀이 리놀산 및 분쇄돈육의 항산화효과에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
13. 감의 성숙과 연화중 Pectin과 조직의 변화에 관한 연구
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
Improving the Texture of Apple Peel Pectin by De-esterification of Pectin Methylesterase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Production of an Acidic Polygalacturonase from Aspergillus kawachii by Solid State Fermentation and Their Application for Pectin Extraction
Food Science and Biotechnology
2009 .06
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