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경남지역 일부 남자대학생의 흡연 여부에 따른 식생활습관 및흡연에 영향을 미치는 요인
한국식품영양학회지
2018 .01
여대생의 흡연태도와 신체이미지, 우울 간의 관련성
수산해양교육연구
2017 .08
The effect of smoking on lung cancer: ethnic differences and the smoking paradox
Epidemiology and Health
2016 .01
Factors associated with indoor smoking at home by adults across Korea: a focus on socioeconomic status
Epidemiology and Health
2020 .01
고등학교 남학생들의 흡연 정도가 식습관, 음주습관 및 생활만족도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .12
Awareness Of Predisposing Factor To Smoking Among Adult In Sokoto
식품보건융합연구
2019 .01
한국 중년 남성의 연도별 체질량지수, 신체계측치, 식품 및 영양소 섭취량 변화 : 국민건강영양조사 결과(2001~2011)
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Age-period-cohort analysis of smoking prevalence among young adults in Korea
Epidemiology and Health
2016 .01
Associations between socioeconomic status and blood cadmium levels in Korea
Epidemiology and Health
2019 .01
Smoking-attributable mortality among Korean adults in 2019
Epidemiology and Health
2024 .01
An age-period-cohort analysis of the difference in smoking prevalence between urban and non-urban areas in Japan (2004–2019)
Epidemiology and Health
2020 .01
Relationship between happiness and tobacco smoking among high school students
Epidemiology and Health
2018 .01
Relationship between smoking status and muscle strength in the United States older adults
Epidemiology and Health
2020 .01
영양소섭취와 우울증상 수준의 관련성에 대한 연구 - 2016년 국민건강영양조사 자료를 이용하여 -
대한영양사협회 학술지
2018 .01
중년남성에서 밀가루음식 섭취빈도에 따른 영양소 섭취와 건강지표- 제6기(2013~2015년) 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2018 .01
The effects of water-pipe smoking on birth weight: a population-based prospective cohort study in southern Iran
Epidemiology and Health
2018 .01
The relationship between poor sleep quality measured by the Pittsburgh Sleep Quality Index and smoking status according to sex and age: an analysis of the 2018 Korean Community Health Survey
Epidemiology and Health
2022 .01
Effect of Chicory Fiber and Smoking on Quality Characteristics of Restructured Sausages
한국축산식품학회지
2016 .01
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
제6기 국민건강영양조사 자료를 이용한 한국 노인의 골관절염 유병 여부와 관련 위험 요인(2013~2014 KNHANES VI)
한국식품영양학회지
2017 .10
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