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신품종 갈색 느티만가닥버섯(Hypsizygus marmoreus)의 수확 후 저온저장 중 이화학적 품질 특성
한국식품영양과학회지
2023 .06
Effects on the Qualities of Proteolysis to Beef by Non-coating and Coating Protease Treatment
한국축산식품학회지
2016 .01
Physicochemical characteristics of new breed white Hypsizygus marmoreus for cold storage after harvest
Food Science and Preservation
2023 .04
국내 시판 식용버섯 열수 추출물의 피부미백 기능 연구
한국버섯학회지
2016 .01
Inter Simple Sequence Repeat(ISSR) 마커를 활용한 느티만가닥버섯(Hypsizigus marmoreus) 종내 다형성 분석
한국버섯학회지
2017 .01
A Method for preparation of mushroom soup containing Hypsizigus marmoreus powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
흰색 느티만가닥버섯 추출물의 항산화 활성 및 tyrosinase 저해 효과
한국버섯학회지
2018 .01
Meat Tenderizing Effects of Kiwi Wine Jubak (Sulchigegie)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Supplementation of protease and different nutrient density diets in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
Effects of different levels of crude protein and protease on nitrogen utilization, nutrient digestibility, and growth performance in growing pigs
한국축산학회지
2020 .01
Aspergillus oryzae와 단백질 분해효소 첨가에 따른 콩알메주 된장의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2017 .09
원형질체 재생을 통한 느티만가닥버섯 단핵균주 선발
한국버섯학회지
2015 .01
MOLECULAR CLONING AND POTENTIAL PROTEASE ACTIVITY OF AN IMMUNE RESPONSIVE MEMBER OF TRYPSIN LIKE PROTEASE FAMILY FROM ROCK BREAM (Oplegnathus fasciatus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Texture Characteristics of Horse Meat for the Elderly Based on the Enzyme Treatment
Food science of animal resources
2020 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Recovery of serine protease inhibitor from fish roes by polyethylene glycol precipitation
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Comparative effects of proteases on performance, carcass traits and gut structure of broilers fed diets reduced in protein and amino acids
한국축산학회지
2024 .05
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Edible Insect Hydrolysates by Various Proteases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
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