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Regulation of the Hepatic Antioxidative System by Astaxanthin in the Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .12
Astaxanthin을 급여한 오리육의 육질특성
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2012 .11
Discrimination of Astaxanthin Fed Laying Hens and Their Peroxidated Carcasses by Electronic Nose
한국가금학회지
2010 .09
Astaxanthin을 포함한 Red Yeast를 급여한 무지개 송어 간과 근육의 Astaxanthin, α - Tocopherol 및 지질과산화물 함량
한국식품영양과학회지
1998 .11
Astaxanthin과 Capxanthin의 급여가 난황의 착색에 미치는 효과
한국가금학회지
2008 .09
Astaxanthin을 이용한 난황색소 강화에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
1997 .11
Iron(III) Decreases Astaxanthin Production in Phaffia rhodozyma (Xanthopyllomyces dendrorhous)
Food Science and Biotechnology
2001 .04
Astaxanthin을 생성하는 Phaffia rhodozyma를 포함한 미생물제제의 급여가 오리의 성장과 육질에 미치는 영향
한국가금학회지
2005 .06
[ ${\beta}$ ]CD-mediated Encapsulation Enhanced Stability and Solubility of Astaxanthin
Journal of applied biological chemistry
2010 .01
Optimization of Extract Methods in Astaxanthin from Haematococcus pluvialis
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
[P8-117] Preparation of Astaxanthin-Loaded Alginate Gel Beads and Their In Vitro Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
건강기능식품 중 Astaxanthin 분석법 개선 및 분석법 검증
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Astaxanthin, Histone Deacetylase 9, and Metabolic and Inflammatory Diseases in Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
${\beta}$-CD-mediated Encapsulation Enhanced Stability and Solubility of Astaxanthin
Applied Biological Chemistry
2010 .01
Extraction of Astaxanthin from Shrimp Waste using Supercritical CO₂ and Different Vegetable oils as a co-solvent
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Astaxanthin attenuates the activation of hepatic stellate cells by altering glycolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-oxidative and Anti-glycation Effect of Astaxanthin in Streptozotocin-induced Diabetic Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
동물계에 존재하는 Astaxanthin의 식용 색소로서의 이용가능성
식품기술
1996 .01
Improved Astaxanthin Availability due to Drying and Rupturing of the Red Yeast, Xanthophyllomyces dendrorhous
Food Science and Biotechnology
2006 .08
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