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환경친화적 섬유질 배합사료의 발효와 반추위 발효특성 변화
한국유기농업학회지
2017 .01
Ruminal microbial responses in fermentation characteristics and dry matter degradability to TDN level of total mixed ration
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Nutritional evaluation of total mixed rations containing rice grain in an in vitro rumen fermentation system
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Comparison of in vitro ruminal fermentation incubated with different levels of Korean corn grains with total mixed ration as a basal
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Substitution effects of rice for corn grain in total mixed ration on rumen fermentation characteristics and microbial community in vitro
한국축산학회지
2020 .01
Fermentation of Horseradish Extract with Bacillus sp. and Lactic Acid Bacteria (LAB) Results in Enhanced Antioxidant Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Mixed lactic acid fermentation with L. harbinensis VF and L. plantrum using non-waxy rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of temperature on single- and mixed-strain fermentation of ruminant feeds
한국축산학회지
2020 .01
Lactic Acid Bacteria Mixture as Inoculants on Low Moisture Italian Ryegrass Silage Fermentation
한국초지조사료학회지
2019 .01
High Production of γ-Aminobutyric Acid in Orostachys japonicus by Co-fermentation Using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Lactic Acid Bacteria Inoculants on Fermentation of Low Moisture Fresh Rice Straw Silage at Different Storage Periods
한국초지조사료학회지
2019 .01
발효온도에 따른 보리와 밀 혼합막걸리의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .04
Higher Production of γ-aminobutyric acid in Poison Ivy by Co-Fermentation using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bioconversion of Nitrogen Oxides in Nitrate-containing Vegetables through The Fermentation Process of Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization for Lactic Acid Fermentation Condition of Blueberry Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
유산균을 이용한 발효 고구마의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
콩배아의 Lactobacillus plantarum 발효에 의한 이소플라본과 소야사포닌 변화
산업식품공학
2019 .01
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